• Nauczyciel prowadzący - mgr Dorota Kiersnowska

• Żabki -

grupa 5 - latków

• Dzień Przedszkolaka- wrzesień

• Zapraszamy do szkolnej galerii zdjęć.
      • Zajęcia z pracownikiem Komendy KPP w Hajnówce nt. "Bezpiecznie poruszamy się na drodze"- październik

• Zapraszamy do szkolnej galerii zdjęć.

• Zajęcia edukacyjne pt "Przyroda szykuje sie do zimy"- październik

• Spotkanie z alpaką z cyklu "Aktywne spotkanie ze zwięrzętami"- pażdziernik

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Wyjazd do biblioteki w Dubinach -zajęcia edukacyjne- październik

• Sadzimy drzewo-wykonanie zadania w ramach realizacji projektu "Piękna nasza Polska cała"- październik

• Obchody 100 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości- listopad

• Wyjazd do sali zabaw Hula-Kula w Hajnówce- grudzień

• Mikołajki w przedszkolu- grudzień

• Koncert filharmonii- styczeń

• Jasełka bożonarodzeniowe- styczeń

• Lista galerii

brak danych
    • Kontakty

• Szkoła Podstawowa w Dubinach
      • sp.dubiny1b@gmina-hajnowka.pl - adres sekretariatu
      • tel: 85 682 46 31
      • Dubiny ul. Główna 1b 17-200 Hajnówka Poland
      • Dyrektor - mgr Alina Ginszt Organ prowadzący: Urząd Gminy w Hajnówce Organ prowadzący nadzór: Kuratorium Oświaty w Białymstoku Obsługa finansowa: Gmina Hajnówka, Obwód szkoły: wszystkie miejscowości położone na terenie Gminy Hajnówka. Założenie szkoły – 01.09.1999 r. Baza szkoły - szkoła podstawowa z oddziałami przedszkolnymi mieści się w nowoczesnym budynku oddanym do użytku 01.09.2000 r. Szkoła posiada pracownię komputerową z dostępem do Internetu, bibliotekę z czytelnią, przestronną aulą, salę gimnastyczną, gabinet Terapii SI, gabinet lekarski i stomatologiczny oraz stołówkę i zaplecze kuchenne. Rekrutacja -do oddziałów przedszkolnych i klas szkoły podstawowej przyjmowani są uczniowie z urzędu zamieszkali w obwodzie tej szkoły i na prośbę rodziców (prawnych opiekunów) uczniowie zamieszkali poza obwodem szkoły.
    • Logowanie